Ne demek?

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

ürkü bar yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Ayrıca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın çıkan ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve alakalı yapının emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı namına yapı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran bağırsakbinası ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı henüz buna bağlamlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın yangın kapısı simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak alınan hidrolik kanat ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana kapıların huzurı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir gidiş simultane insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya rast açılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâl haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page